Све о "COVID-19"

Исказивање интересовања за вакцинисање против COVID-19

Више о томе

Нове мере

Нове мере за организацију рада и измена календара образовно-васпитног рада за основне и средње школе у школској 2020/21. години.

Више о томе!

Шта треба да знамо у вези са Корона вирусом (Covid-19)

Важно обавештење за родитеље/старатеље/хранитеље!

Поштовани,
Обавештавају се родитељи и ученици да ступе у контакт са разредним старешинама ради информисања о организацији учења на даљину. Разредне старешине ће Вас свакако контактирати. Уколико имате било каква питања јавите се на телефон 063/8431184 сваког радног дана од 8 до 15 часова.
Након обуставе наставе у школама у складу са Одлуком о проглашењу ванредног стања на целој територији Републике Србије, која је ступила на снагу 15.3.2020. ШОСО "Јелена Мајсторовић", је обуставила наставу.
Школа је применила начин рада на даљину.
Одељенске старешине су ступиле у контакт са свим родитељима, где је то могуће и договорили начин рада у будуће ("Viber" групе, "Meesenger" групе, "SMS", канали на РТС 3 и РТС Планети и др.). ОБАВЕЗА родитеља је да свакодневно одељенским старешинама јављају здравствени статус ученика. Схватите да сви ученици морају бити укључени и да нема изостајања. Вашој деци сада Ви морате бити помагачи у раду. Обезбедите им мир и простор за рад.
За све додатне информације које су Вам потребне можете контактирати Школу на тел: 019/429744 и на 019/425744. Школа ће са своје стране сва важна обавештења постављати на друштвене мреже, на улазним вратима школе и на сајту. Брините о вашој деци, себи и својој породици. Чувајте се и свако добро Вам желим.
Директор школе,
Бадивук Емила

Обавештење за ученике, родитеље и све запослене у школи!

Више о томе!