Упис у школску 2020/21

Упис у први разред основне школе 2020/2021.год.Поштовани,
На основу дописа Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, све информације везане за упис ученика у први разред основне школе можете добити од:
Секретара школе - Весне Костандиновић, сваког радног дана од 10:00 до 12:00 часова на телефон: 065/3563145 или на меил: jelena.majstorovic.za@gmail.com

Директор школе,
Бадивук Емила

Обавештење за родитеље/законске заступнике о упису деце у први разред основне школеНа основу дописа Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, у сарадњи са Кабинетом Председника Владе и Канцеларијом за информационе технологије и електронску управу, обавештавамо родитеље/законске заступнике деце о следећем:

1. Од 01.04.2020. године биће Вам омогућено да електронским путем искажете интересовање за упис детета у одређену школу (нашу школу) преко Портала еУправа ...https://ezakazivanje.euprava.gov.rs/#pretraga
2. Услуга се зове Исказивање интересовања за упис у основну школу
3. На тај начин родитељи/законски заступници будућих првака остварују комуникацију са школом у коју ће касније бити уписано њихово дете (школе евидентирају заинтересованост родитеља/законских заступника за упис детета у нашу школу)Напомена : Уколико родитељ/законски заступник не искаже на овај начин заинтересованост, не доводи се у питање упис детета у први разред основне школе.
4. Родитељима/законским заступницима који су преко ове услуге исказали интересовање, електронском поштом биће послата нотификација (обавештење) о датуму уписа у основну школу (након дефинисања уписа од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја)
5. На Порталу еУправа биће доступна услуга еЗаказивање термина за упис и тестирање (омогућиће родитељима/законским заступницима да једним доласком у школу заврше све активности везане за упис детета у школу, а након уписа, истог дана, педагошко-психолошка служба вршиће тестирање детета)Поштовани родитељи/законски заступници деце, наших будућих ученика, поступите по корацима о којим смо Вас обавестили на горе наведен начин и пратите следећа обавештења.

Срдачан поздрав, чувајте себе и своје породице, чувајте друге људе и видимо се када ванредно стање прође и када започнемо нову школску годину на редован начин.

Директор школе,
Бадивук Емила